New AQUA SOIL AMAZONIA 📞
Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 14.10.2025 - 10:58:21
Сторінки:  1  2  

New AQUA SOIL AMAZONIA

ПовідомленняАвтор

Привет всем. В Украину Амазонию сойл не возят. Кто-то нашёл аналог, чтобы перейти на него? Или все аналоги уступают данному?

---------------------------------------------

Atata

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
13.03.20 - 05:03:12
Повідомлення # 11
RE: New AQUA SOIL AMAZONIA

Franz, з ADA досвіду нажаль не маю. Зараз приглядуюсь до сойлу Prodibio, у нас схоже всю лінійку продуктів можна купити, з бактеріями, мікро, макро і так далі. Плюс там нормальна і проста інструкція до використання і дозування препаратів і добрив, чого не скажеш про інші бренди, які у нас можна купити. Морочити голову тестами води і контролем параметрів геть не хочеться, а з продібіо схоже і не треба. Ясне діло, що доза добрив в конкретний акваріум все ж може відрізнятись трохи від інструкції, по росту і стану рослин підбирати треба в будь якому випадку. З тих відгуків що знайшов, наче нормальний сойл і загалом система. Зараз маю акваріум на живому ґрунті від aquayer, з ним в мене все було просто і без мороки. Рослини ростуть чудово, своїм виглядом теж дуже радують, акваріуму вже 15 місяців. Але ґрунт фірма наче знімає з продажу і буде вдосконалювати, останнім часом багато скаржаться на те, що мутить воду і забарвлює воду в жовтий і навіть "чайний" колір. В мене такого не було, мабуть вдала партія ґрунту попалась. Після того як спробував земляний гранульований ґрунт, бажання повертатись до нейтрального, чи нейтрального з підложкою геть нема. От тільки який бренд виберу в наступний акваріум, поки в роздумах.

Игрушки

serdjuk1985

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
13.03.20 - 05:10:38
Повідомлення # 12

Кто использовал амазонию новую, буду благодарен за любые советы купил себе буду делать запуск через пару месяцев пока не определился нужно ли брать павер сенд или обойтись вулканической крошкой. или вообще ничего не брать в виде подложки.

Ди-ма

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
13.03.20 - 05:16:31
Повідомлення # 13
Наступна тема: Педикюрні крісла
Сторінки:  1  2  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5