Готуємо Королівську ватрушку з сиром в духовці рецепт. Швидко, смачно і корисно! Ось так можна коротко описати цю випічку. Зустрічайте, королевська ватрушка! Практично з розділу ПП, так як без глютену.
Інгредієнти
Для тесту:
65 гр. кокосовою борошна
65 гр. мигдальної муки
65 гр. рисового борошна
100 гр. вершкового масла
100 гр. цукру
⠀
Для начинки:
2 яйця
300 гр. сиру
60 гр. цукру
1 ч. л. ванільного цукру (паста)
Королевська ватрушка з сиром в духовці покроковий рецепт
1. Розігріти духовку до 180 градусів. Розм’якшене масло змішати з 3 видами борошна (борошно можна міксувати на ваш розсуд, можна і тільки пшеничну використовувати) і цукром (у мене половина білого, половина коричневого) до освіти крошки.
2. Збити білки з 30 гр. цукру до м’якого дзьоба. Міксером жовтки змішати з рештою 30 гр. цукру, сиром і ванільним цукром. Можна за бажанням додати цедру лимона або кокосову стружку. Додати збиті білки до сирної маси, акуратно лопаткою перемешать.
3. Викласти у форму або кільце половину крихти, потім сирний крем, зверху насипати залишилася крихту. Випікати приблизно 30 хвилин. Остудити обов’язково, інакше гаряча буде сильно розсипатися при нарезке.