Мигдальні круасани з кремом

Як зробити смачні Мигдальні круасани з кремом рецепт простий💫 Або як спокутувати провину виправити ситуацію, забувши про свіжоспечені круасани на добу 🙈 Круасани – це випічка одного дня. Саме в перві години після випікання вони найбажаніші і смачні: найтонша, тендітна скоринка і ніжно-невагомий м’якуш-павутинка 💔 Як не намагайся зберегти первісну свіжість ранкових круасанів і продовжити її хоча б на кілька годин – це неможливо.
Вологість м’якушки + вологість в приміщенні зроблять свою справу і скоринка через кілька годин розм’якне і перестане бути хрустким, а м’якуш у свою чергу трохи усохне і стане не таким ніжним 😔 Вихід – запекти круасани ще раз 💫 Та не просто так, а з мигдалем 👌🏻❤ до Речі, таке з легкістю можна застосувати до будь здобі 🙌🏻😍 Прекрасний апгрейд для звичних нам грінок/ фр.тостів 👌🏻 Я на вчорашніх пампушках випробувала – не менш смачно, ніж з круасанами 😋😄 Все дуже просто, зберігайте 🔖👌🏻

Інгредієнти

(на 16-18 шт.)

Сироп:
– 50 р цукру
– 125 г води
Довести до кипіння в сотейнику, дати охолонути.
.
Мигдальний крем:
– 165 г вершкового масла 82.5%
– 150 г цукру
– 100 г яєць
– 165 г мигдальної муки
Масло збити з цукром до посветления маси. Додати яйця, збити. Додати мигдалеву борошно, перемішати до повного об’єднання. Перекласти в кондитерський мішок.
.
Додатково:
– мигдальні пелюстки
– цукрова пудра

Мигдальні круасани з кремом покроковий рецепт

1. Розігріти духовку до 180°С. Розрізати круасани уздовж навпіл. Просочити цукровим сиропом.

2. Відсадити шар мигдального крему на нижню половинку круасана, накрити верхньою. Відсадити смужку мигдального крему поверх круасана, посипати мигдалевими лепестками.

3. Повторити з рештою круасанами. Випікати в розігрітій духовці 15-18 хв. Посипати цукровою пудрой.