
Як смачно зробити Ніжний запечений яловичий антрекот на кістки в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Яловичі антрекоти
Для маринаду:
сіль, чорний перець, червоний гострий перець, паприка, рослинна олія
Найніжніший запечений яловичий антрекот на кістки в духовці покроковий рецепт
1. Спеції змішати з маслом і ретельно натерти шматок м’яса, загорнути антрекот в харчову плівку і прибрати в холодильник на 1-2 суток.
2. Промаринованное м’ясо загорнути в пергамент, потім в декілька шарів фольги. Відправити в духовку на 2 години при температурі 200-220 гр.
3. Режим верх низ. Готове м’ясо подавати не замедлительно! Ідеально з маринованою цибулею і гострим томатним соусом 🔥
Відео рецепт 👇