Сенодня в Болгарії “День знань”. Дада, саме 15 вересня, а не 1. Більшість шкіл відкривають свої двері саме в цей день. Всім школярам бажають навчатися на 6 (тк саме 6, а не 5 або 10 максимальний бал) , а батькам – бажають закупити достатньо ГЛІЦИНУ (і буде він у таблетках або в пляшці з ароматом винограду – кожен вибирає для себе сам). Як зробити смачні сирні Пончики повітряні у фритюрі в олії на сковороді рецепт простий. Зібравши 2 букета з гофрованого паперу та Ferrero Roche , поутюжив костюм ліцеїста – я всю ніч дивилася в стелю… Хвилювалася… Адже сьогодні вранці відправила своїх “брацев Карбофосов” в школу і садок… Трохи радісно, але в основному як то дуже тихо… Черговий крок на новому шляху для нас!
Інгредієнти
400 гр сиру
50 гр цукру
ванілін
1 яйце
1 жовток
180 гр борошна
щіпка солі
1 чл розпушувача
200 гр соняшникової олії для фритюру
цукрова пудра для посипання
сирні Пончики повітряні у фритюрі в олії на сковороді покроковий рецепт
1. Сир розтерти з цукром. Додати яйце і жовток. Розмішати до однорідності. Борошно просіяти з сіллю і розпушувачем, об’єднати сирну частина і мучную.
2. Масло розігріти в невеликій глибокій каструлі. Із сирної частини скачати руками кульки розміром з волоський горіх (близько 25 гр на 1 шт).
3. Смажити в олії до золотистого кольору. Перед подачею посипати цукровою пудрой.