Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 15.01.2026 - 01:40:55
Сторінки:  1  

Вибір виробника шестерень

ПовідомленняАвтор

Привіт, друзі! Стою перед проблемою – потрібно виготовити партію шестерень для нашого устаткування, причому геометрія досить складна, з нестандартними параметрами. Яку точність можна очікувати при виробництві таких деталей? Чи варто шукати спеціалізовані майстерні для цього?

AlexH

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
12.12.25 - 19:07:00
Повідомлення # 1
RE: Вибір виробника шестерень

Привіт! Звичайно, точність залежить від матеріалу та технологічного процесу. Для складних шестерень рекомендую звернутися до спеціалізованих виробників, які мають досвід саме з такими замовленнями. Вони можуть запропонувати вам різні сплави – від звичайної сталі до спеціальних легованих матеріалів. Важливо обговорити допуски та вимоги до поверхні на початку.

ivkysnyatinas

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
12.12.25 - 20:05:07
Повідомлення # 2

У мене був схожий досвід декілька років тому. Звертайтеся до фахівців, які спеціалізуються на металообробці та виробництві точних деталей. Я знайшла дуже гарні результат на сайті https://rgs-ukraine.com.ua/ua/g12549082-proizvodstvo-detalej-izdelij, де можна порівняти різні опції виробництва, отримати кошторис, тощо. Звичайно, попросіть портфоліо виконаних робіт та запитайте про їх досвід саме з вашим матеріалом.

Sashaulica

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
12.12.25 - 20:48:31
Повідомлення # 3
анциструс - красная губа : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5