Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 02.03.2026 - 09:35:31
Сторінки:  1  

Відкриття салону краси Ірпінь

ПовідомленняАвтор

Привіт! Планую відкрити власний невеликий салон краси в Ірпені і зараз на етапі вивчення ринку. Цікавить які послуги найбільш затребувані, на що клієнти звертають увагу при виборі салону, які ціни адекватні для нашого міста. Можливо хтось має досвід відвідування різних закладів і може поділитися враженнями що подобається а що ні? Буду вдячна за будь-які поради та спостереження.

Физиологи

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
16.01.26 - 11:47:23 Повідомлення # 1
RE: Відкриття салону краси Ірпінь

Це цікава ідея з відкриттям салону! З досвіду відвідування різних закладів можу сказати що клієнти цінують перш за все професіоналізм майстрів та якість послуг. Важлива чистота приміщення, сучасне обладнання, зручний запис онлайн. З послуг найбільш популярні стрижки, фарбування, догляд за волоссям, манікюр педикюр. Зараз також дуже затребувані процедури відновлення волосся - ботокс, кератин, полірування. Ціни мають бути адекватними якості послуг - якщо використовуєте професійну косметику та працюють досвідчені майстри, це має відображатися в ціні але без завищення. Також клієнти цінують індивідуальний підхід, коли майстер радить що краще саме для їхнього типу волосся чи шкіри.

Katerinka2009

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
16.01.26 - 12:13:14 Повідомлення # 2

Дякую за питання, сама активно відвідую салони і можу поділитися спостереженнями. Крім якості послуг дуже важлива атмосфера - приємний інтер'єр, привітний персонал, можливість випити каву або чай під час процедури. Клієнти звертають увагу на портфоліо робіт майстрів, відгуки в соцмережах. Добре працює система знижок для постійних клієнтів, акції на певні послуги. Я сама є постійним клієнтом одного закладу і рекомендую його всім знайомим. Там працює чудова Студія краси Ірпінь де завжди високий рівень сервісу та професійні майстри. У них зручна локація, можна легко записатися через сайт, ціни відповідають якості. Раджу при відкритті власного салону звернути увагу саме на комплексний підхід - не тільки якісні послуги але й сервіс загалом, зручність для клієнтів, можливість отримати кілька послуг в одному місці.

Кукуська

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
16.01.26 - 12:42:43 Повідомлення # 3
ШТОРКА zj рестаил : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5