Якісний магазин посуду 📞
Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 14.10.2025 - 09:54:52
Сторінки:  1  

Якісний магазин посуду

ПовідомленняАвтор

Привіт всім! Шукаю хороший магазин посуду в Україні. Потрібна якісна каструля для газової плити, бажано з товстим дном. Може хтось підказати перевірені місця? Ціна не головне, головне - якість і довговічність.

---------------------------------------------

LesniK

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
02.06.25 - 10:50:24
Повідомлення # 1
RE: Якісний магазин посуду

Вітаю! Можу порекомендувати декілька варіантів. По-перше, звертай увагу на матеріал - найкраще нержавіюча сталь або чавун. По-друге, товщина дна має бути не менше 5-6 мм для рівномірного нагрівання. Також важливо перевіряти країну виробника - європейські бренди зазвичай надійніші. Обов'язково дивись на гарантію, хороші виробники дають мінімум 2-3 роки.

Morfey

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
02.06.25 - 11:25:31
Повідомлення # 2

Повністю погоджуюся з попереднім коментарем! Сам нещодавно купував каструлю і довго вибирав. Хочу поділитися досвідом - знайшов чудовий магазин посуду https://lalizze.com.ua/ru/, там величезний вибір і приємні ціни. Взяв каструлю з потрійним дном, вже півроку користуюся - ніяких нарікань. Доставка швидка, упаковка надійна. Рекомендую звернути увагу на відгуки покупців, вони дуже допомагають при виборі.

polosataya

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
02.06.25 - 11:44:21
Повідомлення # 3
Де вигідно купити алмазну установку в Києві : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5