Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 08.12.2025 - 06:26:53
Сторінки:  1  

Підготовка до огляду

ПовідомленняАвтор

Підкажіть, чи потрібна якась підготовка перед походом до дерматолога для перевірки родимок? Можна фотографувати їх заздалегідь для порівняння? Хочу підготуватися максимально відповідально до візиту.

VIPStudent.net

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
10.06.25 - 02:52:54
Повідомлення # 1
RE: Підготовка до огляду

Спеціальної підготовки не потрібно, головне - не засмагати кілька днів перед оглядом і не використовувати автозасмагу. Фотографування родимок - чудова ідея! Це дуже допомагає відслідковувати зміни в динаміці. Робіть фото за однакового освітлення.

Kazah

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
10.06.25 - 03:48:16
Повідомлення # 2

Дуже правильний підхід до справи! Я теж фотографую свої родимки для контролю. Коли йшла на обстеження до https://neovita.com.ua/service/koja/proverit-rodinku, лікар дуже схвалив, що принесла фотографії за попередні місяці. Це дозволило краще оцінити динаміку змін. Також рекомендую взяти список питань, які хочете задати лікарю.

---------------------------------------------
Тормоша изнеженную лень, Жизнь хочу как следует взьерошить!Чтобы в сердце каждый новый день Отзывался чем-нибудь хорошим!!!

Princessa Ksena

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
10.06.25 - 04:46:43
Повідомлення # 3
Чутливі зуби : Попередня темаНаступна тема: Wauhouse
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5