біопрепарати від колорадського жука 📞
Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 14.10.2025 - 12:34:49
Сторінки:  1  

біопрепарати від колорадського жука

ПовідомленняАвтор

Всім привіт! Хто використовував біопрепарати для боротьби з колорадським жуком? Наскільки вони ефективні порівняно з класичними інсектицидами?

---------------------------------------------
Иногда я способен убить в приступе злости, или чтобы доказать свою правоту. Но я не какой-нибудь маньяк.(с) Симпсоны

Gremlin

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
02.07.25 - 22:32:28
Повідомлення # 1
RE: біопрепарати від колорадського жука

Біопрепарати проти колорадського жука дійсно працюють, але мають свої особливості застосування. Найбільш ефективні препарати на основі Bacillus thuringiensis. Вони діють повільніше за хімічні інсектициди, але зате безпечні для корисних комах та людей. Важливо обробляти молодих личинок, поки вони найбільш чутливі.

djulietta

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
02.07.25 - 23:29:52
Повідомлення # 2

Користуюся біопрепаратами проти колорадського жука вже третій сезон. Спочатку був скептично налаштований, але результат мене приємно здивував. Жуків стало значно менше, а найголовніше - можна спокійно їсти молоду картоплю вже через кілька днів після обробки. Беру біопрепарати в перевіреному місці https://zernyatko.in.ua/plant-protection/biopreparaty, там консультанти допомогли підібрати найефективнішу схему обробок саме для моїх умов.

Splushka

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
03.07.25 - 00:09:03
Повідомлення # 3
Киев.Троещина. Отдам малька Гупии (обычной) : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5