Відновлення після пологів 📞
Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 14.10.2025 - 04:24:01
Сторінки:  1  

Відновлення після пологів

ПовідомленняАвтор

Мамочки, поділіться досвідом! Після пологів не можу прийти до тями - постійна втома, тривожність, іноді навіть панічні атаки. З малюком все добре, а я ніби не в своєму тілі. Хто стикався?

---------------------------------------------

vikusha

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
27.09.25 - 18:01:17
Повідомлення # 1
RE: Відновлення після пологів

Дорога, розумію тебе повністю! Післяпологова перебудова організму - це серйозний виклик для всієї нервової системи. Важливо знайти безпечний спосіб відновлення, особливо якщо годуєш груддю. Є м'які техніки релаксації, які допомагають привести в порядок гормональний фон і нервову систему без медикаментів. Головне - це глибоке розслаблення, яке дозволяє організму самостійно збалансуватись.

good drink, good smoke, good mood

Пей 1000 чертей

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
27.09.25 - 18:37:58
Повідомлення # 2

Пройшла через те саме! Після других пологів думала, що вже ніколи не буду нормальною людиною. Врятувала техніка м'якого впливу на точки голови - абсолютно безпечна при годуванні і дуже ефективна. Вже після кількох сеансів сон наладився, тривожність значно зменшилась, з'явилася енергія для догляду за дитиною. Ось корисне посилання: практика access bars. Там все детально пояснено.

Я Фея: могу фейнуть, могу и нафеячить...

tori4ka

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
27.09.25 - 19:06:57
Повідомлення # 3
07.07.2010 Aponogeton undulatus. Порядка 6 шт молодых подростков. . Украина. : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5