Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 15.01.2026 - 00:03:21
Сторінки:  1  

Вибір смарт годинника для спорту

ПовідомленняАвтор

Слухайте, хочу взяти собі нарешті смарт годинник, але вибір величезний і я в них не дуже розбираюся якщо чесно. Потрібно щось для спорту в основному, щоб пульс показували, кроки там всякі. Бюджет більш менш нормальний є, але не хочу переплачувати за функції які не буду використовувати. Може хтось підкаже що зараз актуально брати?

---------------------------------------------
Searching of sense... The sense was not found...

MANGooo

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
25.10.25 - 22:27:58
Повідомлення # 1
RE: Вибір смарт годинника для спорту

Питання дійсно не просте, бо моделей зараз як грязі. Якщо тобі саме для спорту потрібно, то дивись перш за все на такі параметри: водонепроникність обов'язково має бути якщо будеш у басейні або просто під дощем бігати, GPS вбудований щоб маршрути записувати без телефону, і звичайно датчики пульсу та кисню у крові. Ще важливо скільки годинник тримає заряд, бо якщо кожен день заряджати треба - це напряг. Є моделі які тиждень спокійно живуть. Бренди різні, але головне не бери якісь ноунейм китайські, бо там софт часто глючить і точність вимірювань так собі.

ink-a

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
25.10.25 - 23:05:31
Повідомлення # 2

Підтримаю попередню відповідь. Я сам використовую смарт годинник вже два роки десь, і можу сказати що це реально корисна штука якщо правильно вибрати. У мене спочатку був дешевий варіант, думав що різниці не буде, але через пів року зрозумів що помилився. Недорогі моделі швидко розряджаються, датчики працюють неточно, а додаток на телефоні постійно відключається. Потім взяв вже нормальну модель середнього цінового сегменту і різниця величезна. Треба дивитися ще на сумісність з твоїм телефоном, бо деякі годинники краще працюють з конкретними операційками. Я знайшов хороший матеріал де все по поличкам розкладено - https://pro-misto.tech/category/elektronika/, там багато оглядів і порівнянь різних моделей. Ще момент важливий - екран. Якщо будеш на сонці тренуватися, бери з яскравим дисплеєм, а то не будеш бачити нічого. І ремінець має бути зручний, бо деякі натирають при тривалому носінні. Я свій носив навіть вночі перший місяць щоб сон відслідковувати, тому комфорт дуже важливий.

135

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
25.10.25 - 23:33:02
Повідомлення # 3
Lepidiolamprologus meeli : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5