Різноманітне японське меню 📞 ФОРУМ
Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 28.11.2025 - 10:18:09
Сторінки:  1  

Різноманітне японське меню

ПовідомленняАвтор

Всім привіт! Шукаю де можна замовити не просто роли а й інші страви японської кухні. Хочеться різноманітності, може якісь салати або локшину. Чи є заклади де широкий асортимент а не тільки стандартний набір ролів? Живу в Бучі, цікавить доставка в наш район.

---------------------------------------------

bubuka

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
28.10.25 - 13:30:37
Повідомлення # 1
RE: Різноманітне японське меню

Так є звісно, зараз багато місць розширюють меню. Шукай де є вок меню, салати типу чука, може онігірі або нігірі. Це все різноманітить звичайні роли і дає можливість спробувати щось нове. Головне щоб готували все на одному рівні а не тільки роли смачні а інше абияк.

Gretta

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
28.10.25 - 14:12:26
Повідомлення # 2

Точно тобі підійде https://onigiri.com.ua у них меню дуже різноманітне. Там є і роли всякі і локшина удон і салати і навіть паста з лососем у вершковому соусі. Я часто беру різні страви щоб не їсти одне й те саме. Особливо подобається їхня чука і тартар, дуже свіжі і смачні. По Бучі вони нормально доставляють, я сам звідти і ніколи проблем не було. Ще в них є традиційні онігірі з різними начинками, це така класна штука коли хочеш чогось легкого але ситного.

ПрЫнцесо Брунгильдо

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
28.10.25 - 14:32:05
Повідомлення # 3
Wauhouse : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5