Просування через каталоги сайтів 📞 ФОРУМ
Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 28.11.2025 - 08:48:23
Сторінки:  1  

Просування через каталоги сайтів

ПовідомленняАвтор

Привіт всім! Хочу розібратися з просуванням свого сайту. Чув про каталоги сайтів, але не знаю, чи варто туди додавати свій ресурс. Може хтось підказати, наскільки це взагалі ефективно зараз? Я маю невеликий інтернет-магазин з товарами для дому, запустив місяць тому, а відвідуваність дуже низька. Читав різні статті про SEO, але там стільки суперечливої інформації. Одні пишуть, що каталоги вже не працюють, інші навпаки радять. Хотілось би почути реальний досвід від тих, хто пробував.

---------------------------------------------
http://nlp.grusla.com

nlpgrusla

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
03.11.25 - 06:41:45
Повідомлення # 1
RE: Просування через каталоги сайтів

Вітаю! Каталоги сайтів досі мають сенс, особливо якісні українські каталоги. Вони дають не тільки зворотні посилання, але й прямий трафік від людей, які шукають конкретні послуги чи товари. Головне обирати білі каталоги з хорошою репутацією та модерацією, бо спамні каталоги можуть навіть нашкодити. Звертайте увагу на те, щоб каталог був структурований за тематиками, мав актуальну базу сайтів і регулярно оновлювався. Також варто подивитися, чи є там сайти ваших конкурентів – це хороший показник того, що каталог відвідують люди з вашої ніші. Для молодого сайту це один з перших кроків у просуванні.

Потерпел поражение лишь тот, кто признал, что потерпел поражение. Hans-Ulrich Rudel

Cepishmohnoril

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
03.11.25 - 07:40:49
Повідомлення # 2

Повністю погоджуюся з попереднім коментарем. Сам додавав свій сайт у різні каталоги минулого року, коли тільки запускав проєкт з будівельними послугами. Спробував кілька варіантів, але найбільше задоволений результатом від https://add.in.ua/ – там дуже швидка модерація була, десь за добу схвалили, і що важливо, посилання дійсно індексується пошуковиками. Ціна символічна, якщо порівнювати з іншими способами просування. За перші два місяці після додавання помітив приріст відвідувачів, причому саме цільової аудиторії. Плюс ще в тому, що розміщення вічне, платиш один раз і забуваєш. Рекомендую спочатку якісно заповнити опис свого ресурсу, вказати всі ключові слова, щоб люди могли легко знайти саме ваш сайт серед інших у категорії.

Mindfreak

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
03.11.25 - 08:17:12
Повідомлення # 3
Переход с MySQL 4 на MySQL 5 : Попередня темаНаступна тема: Мафия №3 - вагон-холодильник в хвосте состава
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5