Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 23.08.2026 - 22:28:52
Сторінки:  1  

Йоркширський терьєр в квартирі

ПовідомленняАвтор

Чи варто мені брати йоркширського терьєра, якщо я живу в квартирі? Я дивлюсь на цю породу, але чув, що вони потребують багато уваги до шерсті і можуть бути шумними. Як часто потрібно грумінг? Чи добре вони підходять для квартирного життя?

Разрешенный барабанщик

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
01.08.26 - 18:30:21 Повідомлення # 1
RE: Йоркширський терьєр в квартирі

Йоркширські терьєри - це чудові собаки для квартир, навпаки вони розроблені саме для міського середовища. Вони невеликі, дружелюбні і дуже прив'язані до своїх власників. Однак вам потрібно розуміти, що шерсть вимагає серйозної роботи. Довга, прекрасна шерсть йорка потребує регулярного розчісування, мінімум три-чотири рази на тиждень, щоб уникнути матування. Також потрібен професійний груміг кожні шість-восім тижнів. Щодо шуму, вони можуть гавкати, але це залежить від тренування і соціалізації. Правильно виховані йорки спокійні дома. Вони потребують прогулянок, але невеликих - двох коротких прогулянок на день достатньо. Для квартири це ідеальна порода, якщо ви готові до регулярного грумінгу.

Ira84

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
01.08.26 - 18:49:00 Повідомлення # 2

Я маю йоркширського терьєра вже п'ять років, і він став членом моєї сім'ї. Я живу в невеличкій квартирі, і він відмінно адаптувався. Щодо грумінгу - це справді потребує зусиль. Я розчісую його щодня, щоб запобігти матуванню, і водю до грумера кожні два місяці. Спочатку це здавалося важким, але я звик і тепер це частина моєї рутини. Яка несподіванка - він майже не гавкає! Я вважав, що малі собаки гавкають часто, але мій йорк дуже спокійний. Він люб бути рядом зі мною, навіть якщо я просто сидю та читаю. Якщо ви розглядаєте цю породу, рекомендую детально дізнатися про її потреби: https://zoo-expert.com.ua/oglyad-porody-sobak-jorkshyrskyj-ter-yer/

Tanushka02

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
01.08.26 - 19:30:53 Повідомлення # 3
Вивчення словника без репетитора : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5