Качка гуска приготування 📞
Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 14.10.2025 - 08:02:03
Сторінки:  1  

Качка гуска приготування

ПовідомленняАвтор

Привіт всім! Цікавлюся приготуванням качки та гуски. Це досить специфічні види м'яса і я ніколи раніше їх не готував. Чи можете поділитися досвідом - яка різниця між ними і які особливості приготування? Який смак очікувати?

---------------------------------------------

Аrtemius

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
27.06.25 - 06:15:20
Повідомлення # 1
RE: Качка гуска приготування

Качка та гуска - це справді особливі види м'яса! Качка менша за розміром, м'ясо більш ніжне з легким солодкуватим присмаком. Гуска більша, м'ясо більш насичене і жирне. Обидва потребують довгого приготування при низьких температурах. Обов'язково проколюйте шкіру, щоб виходив жир. Качку можна готувати цілою або частинами, гуску краще цілою для святкового столу.

Online job

gymnAnagmal

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
27.06.25 - 06:59:22
Повідомлення # 2

Готую качку та гуску вже багато років! Це дійсно вимагає досвіду, але результат того вартий. Найголовніше - купити якісну птицю. Рекомендую цей магазин https://silpo.ua/category/kachatyna-ta-gusiatyna-4428 - там завжди свіжа качка та гуска. М'ясо якісне, без сторонніх запахів. Мій рецепт: маринування на ніч, потім довге тушкування з яблуками та апельсинами.

Сброс пароля root в Linux

Люсек

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
27.06.25 - 07:47:36
Повідомлення # 3
15.01.13 21-30 Украина Danio margaritatus (Микрорасбора Галактика) : Попередня темаНаступна тема: Що обрати для класу? Кращі шкільні екскурсії по Львову
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5