Качка гуска приготування 📞
Форум про кулінарію

Форум про кулінарію



ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 14.10.2025 - 08:02:03
Сторінки:  1  

Качка гуска приготування

ПовідомленняАвтор

Привіт всім! Цікавлюся приготуванням качки та гуски. Це досить специфічні види м'яса і я ніколи раніше їх не готував. Чи можете поділитися досвідом - яка різниця між ними і які особливості приготування? Який смак очікувати?

---------------------------------------------

Аrtemius

Реаліст до мозку кісток.




Статистика:
Повідомлень: 4
Реєстрація: 27.07.2009
27.06.25 - 06:15:20
Повідомлення # 1
RE: Качка гуска приготування

Качка та гуска - це справді особливі види м'яса! Качка менша за розміром, м'ясо більш ніжне з легким солодкуватим присмаком. Гуска більша, м'ясо більш насичене і жирне. Обидва потребують довгого приготування при низьких температурах. Обов'язково проколюйте шкіру, щоб виходив жир. Качку можна готувати цілою або частинами, гуску краще цілою для святкового столу.

---------------------------------------------
Online job

gymnAnagmal

Реаліст до мозку кісток.




Статистика:
Повідомлень: 8
Реєстрація: 03.08.2009
27.06.25 - 06:59:22
Повідомлення # 2
RE: Качка гуска приготування

Готую качку та гуску вже багато років! Це дійсно вимагає досвіду, але результат того вартий. Найголовніше - купити якісну птицю. Рекомендую цей магазин https://silpo.ua/category/kachatyna-ta-gusiatyna-4428 - там завжди свіжа качка та гуска. М'ясо якісне, без сторонніх запахів. Мій рецепт: маринування на ніч, потім довге тушкування з яблуками та апельсинами.

---------------------------------------------
Сброс пароля root в Linux

Люсек

Реаліст до мозку кісток.




Статистика:
Повідомлень: 4
Реєстрація: 21.07.2009
27.06.25 - 07:47:36
Повідомлення # 3
RE: Качка гуска приготування
15.01.13 21-30 Украина Danio margaritatus (Микрорасбора Галактика) : Попередня темаНаступна тема: Що обрати для класу? Кращі шкільні екскурсії по Львову
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

           
   
Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися


Учасники

Forum engine: SMF 7.5