Що обрати для класу? Кращі шкільні екскурсії по Львову 📞
Форум про кулінарію

Форум про кулінарію

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 14.10.2025 - 04:20:05
Сторінки:  1  

Що обрати для класу? Кращі шкільні екскурсії по Львову

ПовідомленняАвтор

Всім привіт! Веду історію в школі і хочу організувати тематичну екскурсію по історичних місцях Львова для старшокласників. Цікавлять локації, пов'язані з різними періодами історії міста. Можливо хтось знає хороших гідів, які спеціалізуються на історичних турах?

---------------------------------------------

Настасья

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
19.07.25 - 03:41:36
Повідомлення # 1
RE: Що обрати для класу? Кращі шкільні екскурсії по Львову

Для історичної тематики обов'язково рекомендую включити Високий Замок, залишки давніх укріплень, Вірменський квартал, Личаківський цвинтар з могилами видатних особистостей. Також варто відвідати Музей історії міста і, якщо дозволяє час, підземелля Львова. Гарні історичні гіди працюють у міських екскурсійних бюро, але краще замовляти заздалегідь, бо досвідчені спеціалісти розбираються швидко.

мой любимый фильм! JACKIE CHAN / Кто Я? / Who am I?

Annazond

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
19.07.25 - 04:31:22
Повідомлення # 2

Як вчитель з 15-річним стажем, можу підтвердити важливість якісного гіда для історичних екскурсій. Школярі дуже чутливі до подачі матеріалу - якщо нудно розповідати, то вони швидко втрачають інтерес. Найкращі результати дають інтерактивні тури з елементами квесту або театралізації. Ми неодноразово користувалися послугами спеціалізованих компаній, які організовують саме освітні тури. Рекомендую подивитися тут: шкільні екскурсії по Львову. У них є окремі історичні програми для різних вікових груп.

vikusha

Реаліст до мозку кісток.

Статистика:
19.07.25 - 05:06:08
Повідомлення # 3
Качка гуска приготування : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum engine: SMF 7.5