Басків чізкейк

Як зробити смачний Басків чізкейк рецепт простий в духовці. Друзі записала для вас відео урок по чізкейк. Сан-Себастьян або басків чізкейк ☺️. Готується він досить легко, головне потрібно зрозуміти температурний режим вашої духовки і вибудувати його таким чином, щоб не перетримати чізкейк і в той же час щоб він пропікся.

Інгредієнти

Сир крем-чіз -400 гр
Сир маскарпоне-180 гр
Яйця-180 гр
Вершки-250 гр
Цукор -140 гр
Крохмаль кукурудзяний-25 гр

Басків чізкейк покроковий рецепт

1. У відео я показала, що змішую всі разом, але в ідеалі мені сподобалася текстура коли я змішувала по – черзі☺️. І ще я спеціально не скоротила відео де стелю форму, це важливо, на мій погляд. Начебто легко, але простелите, притисніть всі аркуші щоб потім було «смачно» і на вигляд🥰.

2. Розігріваємо духовку до 220° C. Вистилаємо форму 18 d двома листами пергаменту силіконізований. Далі все просто. Змішуємо сир з цукром. Додаємо яйця, змішуємо. Вливаємо вершки, крохмаль, все змішуємо. Виливаємо у форму , піднімаємо конечки пергаменту вгору, чізкейк добре піднімається при випічки, і запікаємо приблизно 30-35 мин.

3. У моїй духовці він стояв 40 хвилин. Вийняти чізкейк з духовки і дати охолонути (у довільній формі). Потім прибрати в холодильник на стабілізацію (у формі) не менше ніж на 6-8 часов.

Відео рецепт 👇