Випічка з тіста філо з яблуками

Хрустке і легке тісто, солодка і м’яка начинка, а в поєднанні з морозивом – це 💣 Як зробити Випічку з тіста філо з яблуками рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

✅ тісто філо (половина упаковки ~ 4 листа)
✅ 2 яблука
✅ вершкове масло 50гр
✅ цукор за смаком (я додала 2 ст. л)
✅ кориця
✅ листочки свіжої м’яти (можна без них)

Випічка з тіста філо з яблуками покроковий рецепт

1. Тісто філо продається в багатьох гіпермаркетах в розділах з заморожуванням. Це дуже тонке і легке тісто. З ним можна приготувати і солодкі і несолодкі слойки і пироги – оч вкусно.
2. Для міні трубочок нам потрібно очистити яблуко від шкірки, порізати кубиками, обсмажити на сковородк з цукром і корицею і м’ятою до мягкости.
3. Тісто філо ділимо на окремі листи і кожен змащуємо вершковим растопленым маслом і складаємо в стопку. Ріжемо на невеликі прямокутники. Викладаємо начинку і звертаємо в рулет. Наочно видно в сториз – подивіться поки не пропало.

4. Далі рулетики зверху змащуємо так само розтопленим маслом і ставимо в духовку на 180* на 15-20 хвилин до рум’яності. Посипаємо цукровою пудрою і десерт готовий. Приємного ❤️