Бетонний ганаш на білому шоколаді для покриття торта

Як зробити Бетонний ганаш на білому шоколаді для покриття торта рецепт простий. Про ганаш на темному шоколаді ми говорили в попередньому пості і було багато запитань, можна замінити шоколад на білий. Замінити не можна, тому я поділюся з вами рецептом ганаша для покриття на білому шоколаді. Його можна брати руками, він відмінно переносить спеку і транспортування, ідеально підходить для техніки «орігамі», що мені було потрібно, дуже стабільний і смачний, не кришиться.

Інгредієнти

шоколад білий – 300 гр.
масло кімнатної температури – 110 гр.

Бетонний ганаш на білому шоколаді для покриття торта покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити на водяній бані, трохи остудити, він повинен бути трохи теплим, додати м’яке вершкове масло і збити міксером 2-3 хвилини до білої пишної маси. Крем готов.
2. Якщо крем розшарувався, не страшно, таке буває з-за великої різниці в температурі інгредієнтів, в цьому випадку злегка підігрійте масу на водяній бані і збийте миксером.

3. Працювати з кремом треба швидко т. до він легко схоплюється на торті. Якщо сумніваєтеся у своїй швидкості вирівнювання, то для практики можна замінити шоколад глазур’ю ,в таких же пропорциях.