Пампушки з часником і зеленню в духовці

Як зробити Пампушки з часником і зеленню в духовці рецепт простий. Як у вас справи з супом?) У нашій родині завжди був суп на обід! Я, якщо чесно, не можу пригадати жодного дня (не рахуючи свят), коли б мама сказала: “Сьогодні ми без супу!” 😄 Тому і в моїй родині так) хоча все ж іноді ми пропускаємо цю “традицію”)) Зараз часто можна почути, що в супі нічого корисного немає, що він не має поживною цінністю, він не ситний і пр.
Але скажіть, наприклад, це моєму коханому свекру😅 він, як людина, яка все життя присвятила себе приготування їжі і навіть на свято завжди подає суп, відповість вам, що нічого ви не розумієте))) Так що не знаю, де істина, але супи ми їмо і їмо регулярно👌особисто у мене в фаворитах борщ і щі. Не дуже люблю супи-пюре. Сьогодні пропоную спекти пампушки з зеленню і часником! Можна, до речі, посипати ще сиром!) Відмінне доповнення до обіду🍲.

Інгредієнти

Молоко 300 мл (можна розбавити водою)
Борошно 450 г
Дріжджі сухі 1 год л
Цукор 2 ч л
Сіль 1 год л (без гірки)
Олія рослинна 1 ст л

Зелень (кріп, петрушка, зелена цибуля тощо) пучок
Часник 2 зубчики
Олія рослинна нерафінована 3 ст л
Вода-2 ст л

Пампушки з часником і зеленню в духовці покроковий рецепт

1. У теплому молоці розвести дріжджі, цукор і сіль. Поступово всипати борошно і додати рослинне масло. Замісити тісто. Помістити тісто в чисту миску, накрити рушником або плівкою і залишити підходити в теплому місці хвилин 40.
2. Викласти тісто на припыленную борошном поверхню, обім’яти і розділити на 12 частин (по 60-65 г). Я зробила 9 булочок, але вони вийшли досить великі. Сформувати кульки і викласти на деко. Накрити рушником і залишити хвилин на 15.
3. Подрібнити зелень, натерти на дрібній тертці часник. Зелень і часник змішати з маслом і водою. Поставити пампушки в розігріту до 200 С духовку хвилин на 15 до рум’яного кольору. На готові пампушки викласти заправку і подавать.