Курка з брокколі, перцем, морквою і цибулею на сковороді

Це дуже смачно, швидко 👌 І можна сказати без особливої шкоди для фігури 🔥 Курка з брокколі, перцем, морквою і цибулею на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

дивіться нижче

Курка з брокколі, перцем, морквою і цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. Відварюємо крупно нарізану моркву і брокколі 3-5 хвилини (овочі повинні залишатися хрусткі). Маринуємо дрібно нарізане філе курки (у мене філе стегна) сухим часником, соєвим соусом, паприкою. Додаємо ложку кукурудзяної крахмала.

2. Якщо соєвий соус солоний, то сіль не додаємо, якщо слабосолоний, то додаємо сіль. Обсмажуємо на рослинному маслі близько 5 хвилин до золотистої скоринки, додаємо цибулю і болгарський перец.
3. Смажимо разом 2-3 хвилини, додаємо відварені овочі, смажимо 2-3 хвилини, додаємо соус Теріякі (якщо немає, то можна додати соус Унагі, або звичайний соєвий соус).

4. На максимальному вогні як би карамелізуем м’ясо з овочами близько 2-3 хвилин і прибираємо з вогню. При бажанні перед подачею посипаємо кунжутом і додаємо свіжу кинзу.

Відео рецепт 👇