Запечений мясний рулет зі свинячої шиї з цибулею і морквою в духовці

Мало, хто готує м’ясо. М’ясний рулет в духовці. Запечений м’ясний рулет зі свинячої шиї з цибулею, морквою і сиром в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Свиняча шия – 1,2 – 1,5 кг
Цибуля – 2 шт
Морква – 1 шт
Сир – 100 г
Гірчиця
Мед – 1 ст. л.
Соєвий соус – 2 ст. л.
Часник – 8 зубчиків
Французька гірчиця – 1 столова ложка
Сіль, чорний перець – за смаком
Перець чилі – ½ ч. л.
Суха аджика – 0,5 ч. л.

Запечений м’ясний рулет зі свинячої шиї з цибулею і морквою в духовці покроковий рецепт

1. Розрізати свинячу шию в пласт і гарненько відбити. Зробити надрізи і добре відбити. Додати сіль, чорний перець – за смаком, перець чилі, суху аджику, 2 чайні ложки гірчиці, 6 зубчиків часнику. Все добре втерти в м’ясо. Згорнути в рулет і прибрати на 3 години в холодильник.

2. На олії авокадо обсмажити цибулю до прозорості. Додати моркву і готувати до м’якості. Можна додати сіль і чорний перець за смаком. У мисці змішати 2 столові ложки соєвого соусу, 1 ст. л. меду. Викласти цибулю з морквою на мясо.

3. Зверху натертий сир. Згорнути в рулет і обв’язати ниткою. Форму застелити фольгою і змастити маслом. Змастити соєвим соусом. Відправити на 30 хвилин при 200° С.

4. Накрити фольгою і готувати при 190° С 110 хвилин. Змастити французькою гірчицею і залишилися соусом. Відправити в духовку ще на 10-15 минут.

5. Приємного апетиту!