Ягідний ганаш з полуниці для торта

Ідеальний, ніжний, вершковий Ягідний ганаш з полуниці для торта рецепт простий… Так, ми про полуничний ганаш! 😍 Чудово підходить в якості начинки для еклерів, шу, капкейків, тарталеток, макаронс, тортів — перераховувати можна нескінченно!

Інгредієнти

⁃ Шоколад білий 75 г
⁃ Вершки 33-35% (1) 100 р
⁃ Сироп глюкози 50 г
⁃ Желатин 220Вl – 6,5 р
⁃ Полуничне пюре 100 г
⁃ Вершки 33-35% (2) 150 г

Ягідний ганаш з полуниці для торта покроковий рецепт

1. Желатин замочити в холодній воді. Шоколад розтопити. Вершки (1) та сироп глюкози підігріти до 70С і влити на шоколад, перемешать.
2. Полуничне пюре підігріти до 50С і розчинити у ньому желатин, влити в ганаш, перемішати. Остудити до 35-40С і в три заходи додати вершки (2).
3. Накрити плівкою в контакт, прибрати в холодильник на 12 годин. Перед використанням взбить.