Торт Монастирська хата з вишнею з готового листкового тіста

Як смачно зробити Торт Монастирська хата з вишнею з листкового тіста готового простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Друзі, принесла тортик, який готується дуже швидко, зовсім мало інгредієнтів, але виходить дуже смачно 🤤

Інгредієнти

Листкове тісто

Для крему
Сирний сир-400г
Вершки 33% – 200 мл
Ванілін
Згущене молоко-180г

Вишня-у мене була заморожена

Торт Монастирська хата з вишнею з листкового тіста готового покроковий рецепт

1. Для приготування начинки зі свіжої вишні, з ягід видалити кісточки, перемішати з цукром і скласти в сито, щоб сік пішов. Те ж саме проробити з замороженої вишнею. Вишні з компоту чи варення досить просто відкинути на сито. Готуємо крем: всі зазначені інгредієнти приєднуємо і добре збиваємо до однорідності 👌

2. Заморожене листкове тісто розморозить. Розділити тісто на шматочки. З 15 частин виходить великий торт, укладання 5-4-3-2-1 трубочок з вишнею. Шматочок тіста розкачати в довгу смужку, викласти на неї в рядок вишню. Защипати краю, щоб вийшла колбаска.
3. Проробити те ж саме з рештою тестом і вишнею. Укласти трубочки з вишнею на лист, покритий пекарської папером. Випікати 10-15 хвилин при 190С до рум’яності. Далі, як вже охололи трубочки, викласти нижній шар. Покрити кремом.

4. Наступний шар укладаємо між нижніми трубочками, і вийде на 1 трубочку менше. І так далі, до самого верху. В кінці торт замазуємо усіх боків кремом і прибираємо в холодильник для просочення на ніч. Тортик виходить дуже смачний і нежный.

Відео рецепт 👇