Яблучний сирний насипний пиріг

Яблучний сирний насипний пиріг в духовці простий рецепт в домашніх умовах.

Інгредієнти

Крихта:
250 г борошна:
150 г холодного злив.масла,
50 г сах.пудри,
1 ч. л. розпушувача,
1/2 ч. л. солі.

Начинка:
500 г м’якого сиру,
1 велике яйце,
50 г цукру,
10 г кукурудзяного крохмалю,

350 г очищених яблук,
40-50 г цукру (залежно від кислоти яблук).

Яблучний сирний насипний пиріг покроковий рецепт

1. пробити Блендером сир з цукром, яйцем і крохмалем. Перекласти в кондитерський мішок (так зручніше). Яблука натерти, злегка віджати зайвий сік. Додати цукор. Борошно з іншими інгредієнтами перетерти з маслом крошку.
2. Зручно з’єднувати в комбайні насадкою ніж. Дно рознімної форми 22 см застелити пергаментом, боки змастити. Висипати 1/3 частина крихти на дно, не утрамбовувати. Потім 1/2 частина яблок.

3. Далі 1/2 сиру. Знову крихту, яблука, сир. Верх посипати крихтою. Яблучні і сирні шари можна міняти місцями (тобто на крихту сир, а на нього яблука) Випікати при 180 гр. близько часа.