Пиріг шарлотка з яблуками і штрейзеля (крихтою з масла і борошна)

Я зовсім забуваю про блог потихеньку. Як приготувати Пиріг шарлотка з яблуками і штрейзеля (крихтою з масла і борошна) рецепт простий в духовці. Я зараз перебуваю в активному пошуку роботи, в голові купа думок про те, хто я і чим взагалі хочу займатися, куди йти і де хочу працювати та інше)) і на тлі всього цього мені зовсім не до инстаграма. Сама аж не вірю, що кажу це, але це так)) Тому, дуже сподіваюся на ваше розуміння❤️ і сподіваюся скоро повернуся і знову буду вести запис з величезним бажанням і новими силами)) а поки ось вам рецепт чудеснейшей шарлотки. Кардамон і кориця строго обов’язкові!!!

Інгредієнти

На рамку 22 на 22 см:
120 г масла вершкового
150 г цукру
3 яйця
230 г борошна
10 г розпушувача
Щіпка солі
1/2 ч. л кориці
1/2 ч. л кардамону
350 г яблук

Штрейзель
60 г борошна
40 г цукру
40 г холодного вершкового масла

Пиріг шарлотка з яблуками і штрейзеля (крихтою з масла і борошна) покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло збити з цукром, по одному ввести яйця, слідом всі сухі інгредієнти, в кінці кубиком нарізані яблука. Приготувати штрейзель.

2. Штрейзель.
Змішати всі інгредієнти і перетерти в крихту. Посипати зверху на пиріг і випікати при 180 гр 30 хвилин (до сухої зубочистки)