Великодній кето паска

Великодній кето-паска простий рецепт.

Інгредієнти

Харчова та енергетична цінність (на порцію):
✅Жири 23,4 р
✅Всього вуглеводів 4,38 р
✅В т. ч. клітковина 1,89 р
✅Чисті вуглеводи 2,49 р
✅Білки 7,9 р
✅254 кКал

Інгредієнти (на 16 порцій): Тісто:
🔹300 г мигдальної муки
🔹115 г розм’якшеного несолоного вершкового масла
🔹270 г эритрита
🔹8 яєць кімнатної температури
🔹1 ½ ч л ванільного екстракту
🔹½ ч л екстракту лимона
🔹½ ч л солі
🔹225 г кремчиза
🔹1 ½ ч л розпушувача

Глазур:
🔹45 р эритрита
🔹3 ст л збитих вершків
🔹½ ч л ванільного екстракту

Великодній кето паска покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 175 ° C. У великій мисці розітріть вершкове масло кімнатної температури з эритритом. Додайте до масла шматочки розм’якшеного кремчиза і змішайте до однорідної консистенції. Додайте в масу яйця, лимонний і ванільний экстракты.
2. Збийте міксером до однорідності. У мисці середнього розміру змішайте мигдалеву борошно, розпушувач і сіль. Поступово додайте сипучі інгредієнти з миски середнього розміру в тесто.
3. Скористайтесь ручним блендером, щоб не залишилося грудочок. Вилийте тісто в підготовлену форму для випічки хліба. Випікайте протягом 60 – 120 хвилин при 175 ° C, або до тих пір, поки зубочисткою не буде сухой.
4. Для глазурі: змішайте эритрит, екстракт ванілі і збиті вершки до однорідної маси. Дочекайтеся повного остигання паски, а потім покрийте його глазурью.