Катмер з начинкою

Як смачно зробити катмер з начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

1 склянку води
Підлогу склянки рослинного масла
2 чайні ложки солі
2 чайні ложки цукру
10 г свіжих дріжджів
1 столова ложка оцту
2 столові ложки йогурту без добавок
4,5-5 склянок борошна (контрольована)

Для змазування:
Вершкове масло

Для начинки:
Обсмажений фарш з цибулею, солтю і перцем (або будь-яка інша начинка)

Катмер з начинкою покроковий рецепт

1. Пепемешать всі інгредієнти і замісити м’яке тісто. Накрити і залишити підніматися. Щатем, розділити на 2 частини. Розкачати як можна тонше, добре змастити вершковим маслом і загорнути в рулет.

2. Накрити і залишити на 15-20 хвилин. Після кожну частину розділити на 8 частин, розкачати покласти начинку і надати форму. Викласти на деко, залишити на 15 минут.

3. Змастити яйцем, випікати при 200 градусів до золотистого кольору. Приємного апетиту!