Whoopie Pies. Американські шоколадне тістечка Вупі Пай з кремом простий рецепт. Чудові тістечка Вупі! М’які, шоколадні і дуже смачні! 😋 Я раніше ніколи їх не готувала – думала, що оч складно! Але нічого подібного! Обов’язково спробуйте 👍
Інгредієнти
Тісто:
•1 шт. яйце С1
•100 г цукру
•100 г рідкого кефіру (в оригіналі – пахта)
•50 г вершкового масла
•40 г какао-порошку
•140 г пшеничного борошна
•2 г соди харчової (1/3 ч. л.)
•3 г розпушувача (1/2 ч. л.)
•щіпка солі
•екстракт ванілі (щіпка ваніліну)
Начинка:
•120 г вершкового сирного сиру
•60 г вершкового масла
•15 г цукрової пудри
•35 г згущеного молока
Американські шоколадне тістечка Вупі Пай з кремом покроковий рецепт
1. Тісто:
Борошно з’єднати з какао, содою, розпушувачем, дрібкою солі. Яйце збити з цукром до пишної повітряної маси. Влити кефір кімнатної температури, нетривало збити. Влити розтоплене масло (я підігріваю пульсами за 15 с в НВЧ на половинній потужності).
Борошно з’єднати з какао, содою, розпушувачем, дрібкою солі. Яйце збити з цукром до пишної повітряної маси. Влити кефір кімнатної температури, нетривало збити. Влити розтоплене масло (я підігріваю пульсами за 15 с в НВЧ на половинній потужності).
2. Додати ваніль. Збити до з’єднання. ⠀ Просіяти в два прийоми в масу сухі інгредієнти. Недовго збити міксером до об’єднання! Вийде липке тісто середньої густоти. ⠀ Накрити тісто плівкою в контакт. Прибрати в морозилку на 30 хв. ⠀
3. Охолоджене тісто стане щільніше і буде піддаватися формуванні. ⠀ Змастити руки краплею масла і скатати з тіста кульки розміром з волоський горіх (по 30-35 г). ⠀ Пекти в розігрітій до 170 градусів духовці 12-15 хв. Перевірити на готовність зубочисткою. Дати остыть.
4. Начинка:
Вершкове масло потрібно дістати з холодильника заздалегідь, воно повинно стати м’яким. Вершковий сир і згущене молоко, навпаки, повинні бути холодними. ⠀ Вершкове масло з цукровою пудрою збити до пишноти. Вершковий сир і збити згущене молоко отдельно.
Вершкове масло потрібно дістати з холодильника заздалегідь, воно повинно стати м’яким. Вершковий сир і згущене молоко, навпаки, повинні бути холодними. ⠀ Вершкове масло з цукровою пудрою збити до пишноти. Вершковий сир і збити згущене молоко отдельно.
5. Частинами ввести сирну масу в масло, перемішати лопаткою. *на відео я полінувалася 😅 і відразу додала сир і згущене молоко до збитого масла, потім швидко збила. Так теж можна. Але перший спосіб надійніший 👌, щоб крем не розшарувалося. На 1 печиво нанести крем, з’єднати з другим печивом. Охолодити тістечка кілька годин в холодильнике.
6. 🔖до Речі, на зарубіжних сайтах найбільш поширена начинка для Вупі пай – це масляний крем (де в основі масло, цукрова пудра і трохи молока) або крем-маршмеллоу. Але мені здається вершковий крем, як робила я сюди теж ідеально підходить👍
Відео рецепт 👇