Линцерское печиво з мармеладом

Як зробити Линцерское печиво з мармеладом рецепт простий. Ви вже почали підготовку до нового году️? Я так 😄👌! Але боюся, що не встигну все задумане матеріалізувати! Частину борошна так нею і залишиться 😂😂😂 Сьогодні печеньки! Ті самі “Линцерские”, але в моїй інтерпретації! У складі обов’язково повинні бути горіхи, та не прості, а “золоті” – пекан, мигдаль або фундук! Я ж, як пенсіонерка і економна господиня 😁 замінила їх арахісом! Вийшло – пальчики оближеш і не тільки, а й усі тарілки, де лежали печеньки!

Інгредієнти

(~900 г тіста; 24-25 здвоєних печива, у мене 12 круглих і 12 🌟 d=7 см) :

ТІСТО:
380 г борошна
130 г обсмаженого арахісу і очищеного
200 р крижаного вершкового масла 82%
3 жовтки З (може знадобитися ~0,5-1 білок)
150 г цукрової пудри
1 г ваніліну
3 г розпушувача
1 г солі

МАРМЕЛАД:
200 г малинового пюре (без кісточок)
170 г цукру
10 р 🍏 пектину

Линцерское печиво з мармеладом покроковий рецепт

1. Подрібнити горіхи в борошно. До горіховою борошні, додати всі сухі інгредієнти і ретельно перемішати. В отриману суміш натерти на дрібній тертці масло і швидко перетерти все руками до однорідної крихти. В крихту, додати жовтки і швидко замісити тісто, якщо тісто буде погано збиратися (жовтки всі різні), додати частинами белок.
2. Помістити тісто в пакет, розплющити в коржик завтовшки 1-2 см і прибрати в холодильник на годину. В цей час готуємо начинку: Пюре малини помістити в сотейник і поставити на 🔥. З’єднати цукор з пектином перемішати і дощиком ввести в пюре. Інтенсивно перемішуючи, довести суміш до кипіння і варити 2-3 минуты.
3. Накрити плівкою в контакт і остудити. Охолоджене тісто розділити навпіл, кожну частину розкачати на килимку, накривши тефлоновим килимком або папером, до товщини 3-4 мм, Вирізати формочками заготовки, в половині зробити отвори. Залишки тесту зібрати і знову охолодити, розкачати, вырезать.
4. Випікати 12-15хв. при 180°, режим верх-низ, сильно не румянить. Потім остудити. Нижню частину намазати мармеладом, верхню посипати пудрою і з’єднати 😉