Хрусткий шар для торта з білого шоколаду і мигдалю

Хрусткий шар для торта з білого шоколаду і мигдалю простий рецепт. Ця начинка 1:1 як цукерки рафаелло, тільки без цукру 🥰 Потрібен рецепт крему для тортика «Рафаелло»?

Інгредієнти

Білий шоколад без цукру 50 гр
Рослинне масло-10г
Кокосова стружка 25 гр
Мигдаль 25 гр

Інгредієнти розраховані на 2 бенто торта, якщо ви готуєте торт 16-18 см збільште інгредієнти удвічі.

Хрусткий шар для торта з білого шоколаду і мигдалю покроковий рецепт

1. Розтопити масло і шоколад в мікрохвильовці імпульсами. Мигдаль обсмажити, измельчить.

2. Змішати всі інгредієнти до однорідності. Викласти рівномірним шаром на пергаменті, прибрати в холодильник до повного застигання. Засывшую масу розламати на кусочки.

3. Використовувати в торт або з’їсти просто так. Насолоджуємося!

Відео рецепт 👇