Шоколадні квіти

Шоколадні квіти простий рецепт.

Інгредієнти

👉 Какао-масло 50 гр (CACAO BARRY)
👉 Шоколад білий 200 гр пелюстки і 200 гр листочки (BARRY CALLEBAUT)
👉 Барвник MIXIE Листяний зелений
👉 Барвник КондиPRO відтінок Нюд Лайн 5

З інвентарю:
👉 Фризер
👉 Мастихін
👉 Ацетатна стрічка
👉 Шпатель
👉 Насадка #2

Шоколадні квіти покроковий рецепт

1. Для текстурної серединки відсаджуємо ганаш на білому шоколаді з мішка
❗️ на заморожене тістечко і поміщаємо назад у морозилку.

2. Перший ряд пелюсток закріплюємо до тістечок на збитий ганаш, наступні ряди пелюсток кріпимо один до одного на темперований шоколад.

3. Для швидкого схоплювання пелюсток між собою можна використовувати фризер.

Відео рецепт 👇