Східна солодкість Пахлава з тісто філо

Як зробити східну солодкість Пахлаву з тісто філо рецепт простий.

Інгредієнти

Для приготування пахлави знадобиться:
🔸Тісто філо -2 пачка
🔸Вершкове масло – 100 гр.

Для начинки:
🔸Волоські горіхи 300 гр..
🔸Цукрова пудра – 70 гр.
🔸Кориця 1 ст. л.

Для сиропу:
🔸Цукор -1, 5 склянку
🔸Вода – 1, 5 склянку
🔸Лимон – 3 зубчики

Східна солодкість Пахлава з тісто філо покроковий рецепт

1. На початку тісто філо розморозити. Потім, потрібно знайти тонку довгу качалку, можна використовувати наприклад шпажки для міні шашликів або палички від суші). ⠀

2. Зібрати рулети, як показано на відео, нарізати на шматки і щільно викласти їх на деко., далі полити вершковим маслом і відправити в духовку на 25 хвилин при 200 гр. ‘Пн. ⠀ Приготувати сироп, дати йому закипіти і рясно полити гарячий сироп на готову пахлаву.

3. Дати настоятися 1 годину. Східна солодкість готова. ⠀ Є тонкість в роботі з тіста філо, воно дуже швидко сохне і тому, потрібно працювати з ними швидко або ж накрити злегка вологим рушником, щоб листи не высохли.

Відео рецепт 👇