Молочні кіски з начинкою з яблук у духовці

Як смачно зробити Молочні кіски з начинкою з яблук у духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. ОДИН РАЗ СПРОБУВАЛА Тепер ТАК Роблю ЗАВЖДИ! Зникнуть ЧЕРЕЗ 1 ХВИЛИНУ! Хоч на виставку!
Такі милі та гарні! Всі будуть вимагати поділитися рецептом цього дивовижного найніжнішого печива з яблучною начинкою. Вкуснооо дуже. Дуже прості в приготуванні ці неймовірні кіски з яблуками. Печиво з начинкою. Випічка з яблуками. До чаю. Святкова випічка. Печиво.

Інгредієнти

На 14 штук (~750г):

Тісто:
– 1 яйце
– 60г цукру
– 60 мл молока
– 100г вершкового масла
~ 280г борошна
– 1 ч. л розпушувача
– по щіпці солі, ванілін

Начинка:
– 5-6 яблук
– цукор, кориця, горіхи, ягоди за бажанням.

Варіанти начинок:
* густе варення
* варення, джем + подрібнені горіхи
* сухофрукти
* шматочки яблук
* сирна: 250г сиру, 40г цукор, дрібне яйце, 1 ч. л крохмалю.
* варена якісна згущене молоко

Молочні кіски з начинкою з яблук у духовці покроковий рецепт

1. Тісто:
В мисці змішую яйце, цукор, сіль, ванілін і молоко. Кладу розм’якшене вершкове масло і перемішуємо. Всипаю трохи борошна і розпушувач, перемішую. Поступово всипаючи борошно замішую тісто. Тісто прибрати в холодильник на 15-20 минут.

2. Начинка:
Яблука очистити і натерти на крупній тертці. На сковороді розтопити сл. масло яблука і тушкувати до випаровування рідини. Остудити. Тісто розділити на 14 кусочков.

3. Кожен розкачати в круг, зрізати верхівку, з боків зробити 5-6 надрізів. В середину викласти начинку. Заплести косичку.

4. Викласти на деко. Випікати в добре розігрітій до 180°С духовці ~ 20 хвилин. Час випічки залежить від особливостей вашої духовки.