Крем-чіз на олії для торта для вирівнювання

Як зробити смачний крем-чіз на олії для торта для вирівнювання рецепт простий. Здається, що цей рецепт відомий всім, але ви все одно запитуєте 😁.

Інгредієнти

100 гр вершкового масла кімнатної температури
90-100 гр цукрової пудри дрібного помелу
300 гр вершкового сиру (я працюю з креметте, кукинг і віолеті)

Крем-чіз на олії для торта для вирівнювання покроковий рецепт

1. Пудру і масло збивати на середній швидкості в чаші міксера. У кенвуда я використовую швидкість 3. Маса повинна побіліти і стати пишною. Періодично вимикати міксер, що б зібрати масу зі стінок. Додати вершковий сир. Кукинг сир щільний, його можна потримати 20 хв в теплі. Креметте і віолеті вводжу відразу з холодильника.

2. Збиваємо до однорідного крему, так само очищаючи стінки чаші. На це йде близько 2 хв. Коли ваш крем готовий, вимісіть його лопаткою, щоб позбутися від бульбашок повітря. Невелику кількість крему без барвника нанесіть на торт і запечатайте крихти. Додайте будь-барвник. Я користуюся водорозчинними, різних марок.

3. Кольоровий крем можна вимішати або лопаткою, або міксером. Перекладіть крем кондитерський мішок, я люблю працювати з круглою насадкою 11 мм. Нанесіть крем на боки торта, щільно притискаючи його. Вирівняйте шпателем. Надлишки з боків торта йдуть на верхівку торта. Вирівняйте за допомогою шпателя і паллеты.