Бісквітне печиво савоярді домашнє

Вивчайте базу! Девіз цього посту, технологічні процеси стануть цікаві, а готувати – улюблене заняття ❤️ Хрусткі, повітряне, легке бісквітне печиво Савоярді. Порівняємо його з танцем фламенко❤️ заворожує сюжетом, пристрасний і запам’ятовується. Як зробити Бісквітне печиво савоярді домашнє рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Білок – 85
Цукор – 70
Жовток – 40
Ванілін – 1
Борошно – 110
Розпушувач – 5
(кукимикс-10) взаємозамінно з розпушувачем.

Бісквітне печиво савоярді домашнє покроковий рецепт

1. Збити стабільну меренгу. Ввести жовтки. Ввести сухі інгредієнти. Акуратно вимішати і відсадити палички. За бажанням присипати цукровою пудрою. Випікати 170С.
2. До золотистого кольору( приблизно 10 хв). Помилки, які можуть виникнути. Розпливлися при випічці – порушили технологію приготування. Осіли – не допекли. Жорсткі, тверді – довго вымешивали.
3. ми Детально розібрали всі в ефірі 💯❤️❤️, тому воно у вас точно вийде. Це печиво обов’язково до приготування. Це – База! Робити швидко, результат приємно здивує 💯.