Морквяний бісквіт для торта в духовці

Як смачно зробити Морквяний бісквіт для торта в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ловіть рецепт смачного осіннього морквяного бисквитика ❤ Морквяний торт – один з найпопулярніших в осінньо-зимовий період. Бісквіт виходить смачний, повітряний і легкий!

Інгредієнти

на форму діам. 18 див:

борошно 350 г
цукор 200 р
моркву 450 р
сода 5 р
розпушувач 8 р
яйце 3 шт
росло. олія 100 р
вершкове масло 50 г
кориця 1 ст. л.
апельсинова цедра

Морквяний бісквіт для торта в духовці покроковий рецепт

1. Потерти моркву на дрібній тертці, якщо морква дуже соковита – відіжміть частково сік в миску. У чашці змішайте цукор і яйця і збийте до пишної світлої маси. Додати масло і масло і ще раз добре перемішати. В цей же час в окремій ємності змішуємо борошно, сухі ингредиенты.
2. Поступово вводите сухі інгредієнти в тісто, ретельно перемішуючи, додайте моркву і цедру. Тут вже перемішувати вийде тільки лопаткою, та й краще навіть зможете краще зрозуміти консистенцію теста.
3. Так от, готове тісто має вийти густим. Якщо у вас зовсім сухе тісто (це можливо якщо перестаралися, видавлюючи морквяний сік, або яйця попалися невеликі) додайте пару ложок апельсинового сока.
4. Маса повинна бути густою. Випікайте при 170-180°С. Великий лєпєшок може готуватися 35-50. Визначаємо просто – суха зубочистка. Як тільки коржі охолонуть, оберніть їх плівкою і забрати в холодильник годин на 6.