Салат з курячого філе, грибів шампіньйонів, кукурудзи та цибулі

Як зробити Салат з курячого філе, грибів шампіньйонів, кукурудзи і цибулі рецепт простий. За пару хвилин написала рецепт салату, а потім годину думала над його назвою і так нічого не придумала 🤦♀️ Тому просто Салат. Дуже смачний салат!
Я поєднала в цьому рецепті свої улюблені салатні інгредієнти: курку, печериці, кукурудзу, моркву по-корейськи. Цибулю теж улюблений інгредієнт) Я його додаю практично в усі салати. У цьому вирішила підсмажити його з грибами. Заправка стандартна – майонез. Якщо ви не їсте майонез, віддаєте перевагу інші заправки, то використовуйте їх 🙂

Інгредієнти

1. Куряче філе – 300 г (вага вареного філе)
2. Печериці – 300 г (вага очищених грибів)
3. Цибулю – 150 р
4. Кукурудза консервована – 250 г
5. Морква по-корейськи – 120 р
6. Майонез
7. Сіль, перець

Салат з курячого філе, грибів шампіньйонів, кукурудзи і цибулі покроковий рецепт

1. Куряче філе відваріть до готовності. Цибулю наріжте соломкою і обсмажте на рослинному маслі. До цибулі додайте нарізані гриби і обсмажте до готовності. У процесі приготування посоліть, поперчіть их.
2. Після приготування остудіть. Куряче філе наріжте соломкою. Морква по корейськи можете теж нарізати, щоб шматочки були покороче.
3. З’єднайте всі інгредієнти: гриби, філе, моркву, кукурудзу, сіль, перець. Перемішайте всі разом і заправте салат майонезом.