Крем для покриття торта з сирного сиру і білого шоколаду

Крем для покриття торта на основі кисломолочного сиру та білого шоколаду простий рецепт.

Інгредієнти

▫️Масло вершкове 82% – 180 гр
▫️Сир сирний – 180 гр
▫️Шоколад білий 32% – 180гр

Крем для покриття торта з сирного сиру і білого шоколаду покроковий рецепт

1. Масло кімнатної температури збивати кілька хвилин до білого, додати сир сирний, збити (не лякайтеся якщо будуть грудочки або пластівці, після додавання шоколаду розійдуться).
2. Шоколад нагріти імпульсами до 45-50 гр і відразу вилити гарячий на сир та масло (так, так, прям гарячий), збити до однорідності. Перемішати лопаткою, можна додати барвник, щоб домогтися потрібного цвета.
3. Наносити покриття на добре охолоджений торт! Мені вистачає на 2 торта 16 см діаметром (залежить від товщини шару, хто скільки любить, можна зменшити порцію в 2 рази) Можна під велюр і мастику 😉 Смачніше, ніж ганаш, але такий же стабільний 👌🏼.