Яблучні паски з рисової і кукурудзяної борошном

Мої паски можна спекти просто у вигляді яблучних кексів ☀️ тому пишу рецепт сьогодні! Яблучні паски з рисової і кукурудзяної борошном простий рецепт.

Інгредієнти

80 г вершкового масла (кімнатної температури)
400 г яблук
3 яйця (С0, великі)
120 г родзинок
110 г рисового борошна
20 г кукурудзяного борошна
10 г розпушувача

Глазур
90 г цукру
3 г желатину
40 г води

Яблучні паски з рисової і кукурудзяної борошном покроковий рецепт

1. Яблука подрібнити в блендері. Потім додати яйця і ще раз збити. У миску помістити м’яке масло і яблучно-яєчну суміш. Пробити занурювальним блендером.

2. Додати, родзинки, 2 види борошна і розпушувач. Випікати на 170С 45 хвилин в невеликих формах. У мене діаметром 4 см, 5 штук.

3. Глазур.
Цієї глазурі (навіть з запасом) мені вистачило на прикрасу 5 маленьких пасок діаметром 4 см.

4. Желатин замочую в половині води, зазначеної в рецепті. Цукор доводжу до кипіння з залишилася водою і нагріваю до його розчинення. У гарячий сироп додаю желатин і перемішую. Переливаю масу у високий стакан блендера і збиваю міксером до білої повітряної маси гарячу суміш.
Покрити остиглі куличи.

Відео рецепт 👇