Бісквітний рулет з ягодами і кремом з вершкового сиру

Завдання вам на вихідні. Як приготувати Бісквітний рулет з ягодами і кремом з вершкового сиру рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт
4 яйця
200 гр цукру
170 гр борошна
1,5 ст л кукурудзяного крохмалю
80 гр молока
70 гр соняшникової олії
1 чл розпушувача

Крем.
200 гр вершкового сиру (violett)
200 гр вершків 35%
цукрова пудра гр 40
згущене молоко 3-4 ст ложки.

Бісквітний рулет з ягодами і кремом з вершкового сиру покроковий рецепт

1. Бісквіт. Яйця збиваємо з цукром до пишної стійкої піни. Поступово, додаємо просіяне борошно з розпушувачем, ванільним цукром і крохмалем, акуратно перемішуючи лопаткою. Після додаємо молоко, змішане з маслом. Перемішуємо. Деко 30 на 40 застеляємо папером і виливаємо на нього тісто, розрівнюємо і в розігріту духовку до 170С, до готовности.
2. Т. к. шар тонкий, готується швидко, хвилин 15, перевіряйте зубочисткою, повинна виходити сухою. Як дістали з духовки, відразу з папером разом скрутіть в рулет і залиште остигати. Це необхідно, щоб бісквіт прийняв потрібну форму і потім не ломался.
3. Крем.
Все гарненько збити до загусання сливок.

4. До цього часу корж охолов. Розгортаємо, змащуємо кремом, по всій площі коржа раскладываемся ягоди (малина або полуниця, полуницю порізати ) і звертаємо в рулет, знімаючи папір. Розрізаємо навпіл рулет, на тарілку і в холодильник просочуватися. .