Пісочне печиво Рудольф на Новий Рік

Як приготувати популярне святкове Пісочне печиво Рудольф на Новий Рік рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

ВИХІД: 30-35 штук

250г борошна
100г сл.масла
100г цукру
100 мл апельсинового соку
2 жовтки
щіпка солі
Для прикраси:
20г шоколаду
червоні і коричневі цукерки

Пісочне печиво Рудольф на Новий Рік покроковий рецепт

1. Холодну сл. масло порубати з борошном або натерти на тертці до стану дрібної крихти. Додати сік апельсина, сіль, цукор, жовтки і вимісити до однорідності. Загорнути в плівку і покласти в холодильник на 30 минут.
2. Розкачати тісто завтовшки 3-5мм прямо на пекарської папері, вирізати круглої формочкою 6см печиво. Залишки забрати і знову розкачати. Випікати 8-10 хв. при температурі 180 градусів. Остудить.
3. Шоколад покласти в кондитерський мішок і розтопити імпульсами за 10 сек. Відрізати кінчик мішка, щоб утворився отвір 1 мм, намалювати ріжки. Щоб зробити ніс, потрібно закріпити червону або коричневу цукерку шоколадом.