Стейк з лосося зі спаржею на сковороді

Вечеря за 20 хвилин? Легко! 👌 І в бенкет, і в світ, і в добрі люди. Як зробити Стейк з лосося зі спаржею на сковороді рецепт просто.

Інгредієнти

Лосось (стейки) – 500 гр
Спаржа – 450 гр
Сіль – 1/3 ч. л
Перець чорний – 1/3 ч. л
Паприка мелена – 0,5 ч. л
Масло вершкове – 30 гр
Часник рубаний – 4 зуб
Мед – 2 ст. л
Сік лимона – 2 ст. л
Вода – 1 ст. л
Олія оливкова – 1 ст. л

Стейк з лосося зі спаржею на сковороді покроковий рецепт

1. Рибу посолити, поперчити, присипати паприкою. У сковороді розігріти вершкове масло, покласти рубаний часник, смажити 30 сек. Влити мед, сік лимона, воду, дати закипіти, варити 1 хвилину. У соус покласти рибу шкірою вниз, по краях викласти спаржу.

2. Спаржу посолити, збризнути оливковою олією. Закрити сковороду кришкою, смажити всі 15 хвилин. У процесі приготування рибу полити кілька разів зверху соком з сковороды.

3. Рибу перевертати під час приготування не потрібно! Подаємо рибу зі спаржею, поливши соком зі сковороди ⠀ ✅ таку смачну рибу обов’язково забирайте в закладки і мені мільйон ваших спасибі 😍❤️

Відео рецепт 👇