Запечені курячі стегна в апельсиновому маринаді

Як смачно зробити Запечені курячі стегна в апельсиновому маринаді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

⛄️ стегна 6-8 штук
⛄️ апельсин 2 шт
⛄️ соєвий соус 2 столові ложки
⛄️ гірчиця 1 чайна ложка
⛄️ мед 1 столова ложка

Запечені курячі стегна в апельсиновому маринаді покроковий рецепт

1. Робимо маринад для курки: змішуємо всі інгредієнти ( з апельсина вичавлюємо сік ) , заливаємо стегна і прибираємо маринуватися мінімум на 4 години , а краще на ночь.

2. Прибираємо запікати під фольгою на 25 хвилин при температурі 200 градусів. Знімаємо фольгу і запікаємо до золотистої скоринки .

3. Після викладаємо на кожен шматок курки кругляш апельсина і запікаємо ще 20-25 хвилин. При подачі можна прикрасити гілкою роздарувала

Відео рецепт 👇