Свинина з ананасами в кисло солодкому соусі

Як смачно зробити Свинина з ананасами в кисло солодкому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Таку свинину подають в китайських ресторанах! Яскраве, насичене і дуже смачне гаряче блюдо.

Інгредієнти

Свинина – 400 г
Яйце – 1 шт
Кукурудзяний крохмаль – 4 ст л
Цибуля – 1 шт
Часник – 1 шт
Червоний перець – 1/2 шт
Жовтий перець – 1/2 шт
Ананас консервований – 200 г

Соус:
Кетчуп – 3 ст. л
Ананасовий сік – 100 мл
Соєвий соус – 3 ст. л
Цукор – 2 ст л
Яблучний/рисовий оцет – 2 ст л
Крохмаль – 1 ст л + 100 мл води

Рослинна олія для смаження

Свинина з ананасами в кисло солодкому соусі покроковий рецепт

1. В сковороді нагріваємо олію. Свинину ріжемо на невеликі кубики. У ємності перемішуємо яйце і крохмаль. Викладаємо свинину і перемішуємо руками. Обсмажуємо свинину в олії до готовності і викладаємо на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир. Цибулю ріжемо на невеликі шматочки, часник подрібнюємо ножем, перець ріжемо на невеликі кусочки.

2. Ананаси я брала шматочками, якщо будуть кільцями, то поріжте їх. Обсмажуємо на рослинному маслі спочатку цибулю, потім додаємо часник, обсмажуємо. Потім додаємо перець і ананаси. Обсмажуємо, щоб овочі стали трохи м’якими, але вони повинні залишатися злегка хрусткими. Далі додаємо кетчуп, перемешиваем.

3. Після додавання кожного інгредієнта, все добре перемішуємо. Потім додаємо ананасовий сік, потім соєвий соус, потім цукор і потім оцет. Окремо перемішуємо крохмаль з водою і додаємо до овочів. Доводимо до загустіння і додаємо свинину, перемішуємо. Подаємо з рисом, можна посипати кунжутом!

Відео рецепт 👇