Реберця ягняти з морквою в томатному соусі

В якості соусу краще використовувати готову томатну пасат або кубетто, ще краще, якщо він буде з базиліком. Час приготування страви залежить від якості вихідної сировини – баранячі ребра будуть готуватися довше ягнячих.
Як смачно зробити Реберця ягняти з морквою в томатному соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Томатна пасату – 300 г
Морква – 1 шт.
Бульйон овочевий/м’ясний – 1 склянка
Ребра ягняти – 6-8 шт
Олія оливкова
Петрушка пучок
Орегано – щіпка
Сіль
Перець
Пряні трави
Часник – 2 зуб.
Селера (за бажанням) – 1 стебло

Реберця ягняти з морквою в томатному соусі покроковий рецепт

1. Дрібно порізати селеру, часник і петрушку. Натріть на крупній тертці моркву. Злегка обсмажте у високому сотейнику овочеву суміш на оливковій олії в сковороді. Додайте реберця ягненка.
2. Обсмажте їх до золотистого кольору на середньому вогні, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте томатний соус, бульйон і орегано.
3. Накрийте кришкою і тушкуйте до готовності на середньому вогні (я гасила 30 хвилин). Подавайте блюдо, посипавши його пряними травами.