Курячі гомілки в паніровці на сковороді в маслі

Кому рецепт смачної курочки? У цьому відео показав 2 варіанти як можна швидко приготувати і красиво подати курячі гомілки. Взагалі рецепт універсальний і також можна і з іншими частими зробити. Як зробити смачні Курячі гомілки в паніровці на сковороді в олії рецепт простий.

Інгредієнти

🔸Паприка – 1ч.л
🔸Соєвий соус – 4ст.л
🔸Чорний перець – 1/2ч.л
🔸Куркума – 1ч.л
🔸Оливкова олія – 1ст.л

Курячі гомілки в паніровці на сковороді в олії покроковий рецепт

1. Гомілки можна розробити двома способами, так вони швидше будуть готуватися і апетитніше виглядати. У першому м’ясо просто вивертаємо (срезкам шкіру). У другому зрізаємо м’ясо з кістки. Повірте, все це робиться дуже і не потрібен якийсь досвід. Додаємо спеції і 30 хвилин маринуємо. ⠀

2. Паніровка 1 варіант: ⠀ Борошно -> яйце ->паніровка темпура (продається в перехресті та інших супермаркетах, китайський розділ). Можна і звичайні панірувальні сухарі взяти. ⠀ Паніровка 2 варіант: Мука -> яйце ->борошно ⠀ Масло добре розігріваємо до 150-160гр і смажимо у ньому 8-10 минут.

3. Температуру можна перевірити термощупом або кинути в масло шматочок хліба, якщо пузиритися, значить масло готове. ⠀ Курку викладаємо на серветку, щоб прибрати зайвий жир і через 2-3 хвилини подавати на стіл. У підсумку швидко і смачно. ⠀ Приємного апетиту 😋

Відео рецепт 👇