Голубці в бурякових листі

Голубці у молодих бурякових листі виходять ніжними та смачними. Бурякові листя м’які і надають свій особливий смак готового блюда. Поділюся простим і швидким рецептом!

Інгредієнти

Фарш 300 гр
Цибулина большая1 шт
Морква велика 1 шт
Часник 2-4 зубчиків
Рис 3-4 ст. л
бурякові Листя 1 Пучок
Масло рослинне 2 ст. л
Сіль 0,5 ч. л і спеції за смаком
Окріп 600 мл

Голубці в бурякових листі покроковий рецепт

1. Рис відварити до напівготовності. Моркву з цибулею обсмажити на рослинному маслі. М’ясний фарш змішати з рисом, частиною морквяно-цибулевої суміші, додати зелень і часник. Посолити, поперчити. Молоде листя бурякової гички ретельно промити, відрізати черешки.

2. Ще я ручкою ножа “відбила” область черешків і товсту жилку. Заливаємо листя окропом на 2-3 хвилини, Потім в кожний листочок загортаємо фарш, як в капустяний. Обвалюємо кожен голубець в борошні і обжариваем.

3. Складаємо їх у форму для запекания.

4. Викладаємо зверху частина овочів і заливаємо сметано – томатною заливкой.

5. Відправляємо в духовку на 30 хвилин при температурі 200 градусов.

Відео рецепт 👇