Хінкалі домашні зі свинини

Як смачно зробити Хінкалі з з свинини простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Це вже 2 раз публікую хінкалі, так як багато просили. Справжні, самі смачні 🤤 За моїм рецептом хінкалі виходить, як в грузинських ресторанів 👌🔥

Інгредієнти

Для начинки (фаршу)

Кінза
Свинина 250 г(можна тільки з телятиною)
Телятина 250 р
Ріпчасту цибулю 1-2 штука
Зелений перець чилі 1 штука
Сіль 2 столові ложки (або за смаком)
Мелений чорний перець за смаком
Мелений червоний перець за смаком
Часник 2 зубчики

Для тесту
Вода 450-500
борошно 1 кг
Сіль

Хінкалі домашні зі свинини покроковий рецепт

1. Тісто: у глибоку ємність висипати борошно, 1 ст. л. солі без гірки і почати замішувати, поступово додаючи воду (400 -500мл, відразу не треба додати). ✅Замішувати можна руками, але зручніше використовувати міксер з насадкою для тіста або хлібопічку, в якій є функція замісу тіста. ✅виходить дуже туге тісто. Відправляємо в холодильник на час.
2. Потім виймаємо з холодильника і продовжуємо замішувати. ✅ Після того, як маса стане однорідною і еластичною, розділимо рівні ковбаски і назад відправляємо в холодильник на 30-40 хвилин. ✅ Фарш: м’ясо провернути через м’ясорубку. Так само ріпчасту цибулю, черешки кінзи, перець чилі, часник. У глибокій ємності змішати м’ясо і поперчити , додати дрібно нарізані листочки кинзы.
3. Додати води, щоб вийшов досить рідкий фарш, як показала на відео. ✅ретельно перемішати. ✅ Розкачати тісто в ковбаску і нарізати його на шматочки . ✅ Зліпити кожен шматочок в кульку, а потім, присипаючи борошном, розкачати в тонкий корж .
4. Покласти близько 50 г фаршу в середину тонкої коржі і, піднімаючи вгору краї тіста, згорнути їх по колу гармошкою: однією рукою затискати тісто, а інший збирати складки.
5. В каструлі підсолену киплячу воду закрутити з допомогою ложки лійкою, опустити в її центр хінкалі, перешкодити ще один раз (щоб хінкалі напевно не злиплися один з одним) і залишити варитися протягом 7-8 хвилин. Виходить нереально смачно 🤤.

Відео рецепт 👇